Ideell försäljning av Ölandsplast

Nu drar vi igång med årets första försäljning! Den här gången tänkte vi sälja Ölandsplast.

 

Från och med 30/1 går det att hämta ut förbeställningsformulär i samband med er lektion, i klubbhuset (köket). Fråga personalen om ni inte hittar.

 

Varje elev ska sälja minst 8 paket. Har man inte möjlighet att sälja så går det bra att köpa ut sig för 400 kr, kontakta då ekonomi@robacks4h.se.

 

Den elev som säljer flest paket vinner 1 privatlektion i ridning alternativt 1 plats vid ett bondgårdsläger på sport- eller påsklovet, om man inte är intresserad av just ridning.

 

Försäljningen pågår till och med 28/2.

STEG-FÖR-STEG: SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT SÄLJA
I våra anmälningsvillkor framgår det att föreningen varje termin anordnar ideella försäljningar där de som deltar vid ridlekis, ridgrupper eller djurskötselkurser ska vara med och sälja för minst ett visst belopp, eller sälja visst antal förpackningar av en vara.
Såhär gör du:
1. Hämta ut ett förbeställningsformulär i klubbhuset, inne i köket
2. Påbörja försäljningen, skriv upp dina beställningar i förbeställningsformuläret eller i separat dokument
3. När du sålt färdigt (senast 28/2) fyller du i och skickar in det här formuläret med hur mycket du fått sålt, så att vi kan beställa fryspåsarna
4. Efter inskickat formulär tar du betalt av dina kunder och Swishar sedan summan du sålt för till 4H:s Swish 1231426014. Märk Swishen med ditt barns för- och efternamn.
5. Vi meddelar dig efter den 28/2 vilka datum som fryspåsarna kommer finnas för uthämtning på gården
6. Du visar upp en Swish på att rätt antal påsar är betalda när du hämtar ut fryspåsarna
7. Lämna ut fryspåsarna till dina kunder som förbokat
8. Klart!

Om fryspåsarna:

Båda varianterna kostar 98 kr/förpackning.

Alternativ 1, Grön (2-lit 100 st, 3-lit 50 st) En lättsåld förpackning med de mest populära 2 och 3-liters. Kraftiga fryspåsar som behåller sin smidighet och hållbarhet länge i frysen. En förpackning som passar de flesta hushållen, även de mindre.

Alternativ 2, Blå (2-lit 50 st, 3-lit 50 st, 5-lit 30 st) En förpackning som även innehåller större påsar. Kraftiga kvalitetsfryspåsar som passar både i jakt- och baktider!

ljtips från Ölandsplast finns att läsa här.