Påminnelse om städdag lördag 3/6 kl. 10-14

Hjälp oss att fixa i ordning på gården inför sommaren! 😃

Önskvärt vore om minst en vuxen från varje familj hjälper till vid städdagen. Barn är givetvis också välkomna. Kan man inte vara med hela passet, så uppskattar vi om man kommer och deltar en timme eller två åtminstone – alla insatser är bättre än inget. 🌻🌿

Det kommer främst att vara enkla sysslor som inte kräver några förkunskaper alls för att genomföra, men kan även finnas uppgifter som passar bra för dig som är händig och kan bygga/reparera enklare byggnationer.

Hör gärna av dig till oss på förhand om du kan snickra, så vi kan förbereda med material m.m. Information om städdagen finns med i kallelsen som skickades ut inför vårterminens grupper. Vid förhinder, hör gärna av er!

Frågor: Per-Olof, 070-646 57 59