Öppettider

Besökare är varmt välkomna till vår mysiga 4H-gård! Gratis entré. Under höst, vinter och vår har vi inte kiosken öppen. Under sommarlovet finns däremot kiosk som säljer glass, dricka, fika, barnmat m.m.

Hos oss finns får, grisar, getter, kaniner, katter och hästar. Vi har en äldre bondgård med allt vad det innebär, vilket kan vara bra att ha i åtanke när man besöker oss. Tyvärr saknas handikapptoalett, men en mindre toalett finns inne i klubbhuset.

Parkering
Ingen parkeringsavgift. Parkering för bilar sker på anvisad plats längs byvägen (i närhet av infarten till gården), inga bilar får parkera inne på själva gårdsplanen. Cykelparkering finns däremot i anslutning till gårdsplanen.

Bussförbindelse
Närmsta busshållplats heter Travbanevägen, och ligger cirka 15 minuters promenad till gården.

Adress
Svidjevägen 37, 904 40 Umeå

Öppettider
Måndag-fredag: 16.00-20.00

Lördag-söndag: 08.00-12.00
Röda dagar är gården stängd