Börja rida HT 2023

Det finns lediga platser i höstterminens ridlekis (3-6 år) och ridgrupper (7 år-uppåt), på olika nivåer. Så vill ditt barn börja rida till hösten? Fyll i formuläret här! Vi har trygga/snälla ponnyer och pedagogiska ridlärare som brukar vara väldigt uppskattade av barnen.


Börja rida

Intresseanmäl här

Vi kan inte garantera att alla som skriver upp sig på kölistan kan erbjudas en plats, intresseanmälan är inte heller bindande. Vi kontaktar dig om/när lämplig plats finns att tillgå, så får du då välja mellan att tacka JA eller NEJ till erbjudandet. Först när du tackat ja till erbjudande om plats övergår det till en bindande anmälan.

Nu under juli månad kan du räkna med att bli kontaktad inom 5 arbetsdagar (ej helger). 


Utbildningsplan/gruppnivåer

Utbildningsplanen som vi arbetar efter finns att se HÄR. Där finns även information om de olika gruppnivåerna. Ridskolan är uppdelad från ridlekis (3-6 år), till ridgrupper (från 7 år-uppåt) mellan nivå A till nivå F. Vi har grupper både för nybörjare och erfarna ryttare.