Sponsorer sökes!

4H är en ideell barn- och ungdomsorganisation och för att vi ska kunna fortsätta att bedriva vår viktiga verksamhet så är vi helt beroende av bidrag och sponsring i olika former.

Även sponsring av särskilda projekt samt olika samarbetspartners är viktiga för oss för att kunna fortsätta vårt arbete. Läs mer om vår verksamhet här.


Har du ett företag som är intresserad av sponsra vår verksamhet? Hör då av dig till roback@4H.se eller fyll i formuläret längst ned på sidan.


SPONSRING TILL RIKTADE ÄNDAMÅL

Vi har färdiga sponsorpaket men tar även emot bidrag från privatpersoner och företag till riktade ändamål, och har listat några exempel nedan. Vid intresse, kontakta oss via roback@4H.se för offert.

  • Inköp av häst/ponny till ridskoleverksamheten där hästen/ponnyn döps efter företagets namn.
  • Inköp av utrustning som hjälmar, säkerhetsvästar, sadlar och annan utrustning.
  • Inköp av hinder till hoppning som blir uppmålat och märkt med företagets logotyp.

SPONSORPAKET

I skyltpaketen tillkommer tillverkning av skylten första året. Detta kan ni göra själva eller så hjälper vi till och fakturerar sedan kostnaden. Sponsoravtalet gäller per kalenderår om inget annat avtalas. Avtalen förlängs automatiskt om det inte sagts upp senast 30/11 respektive år.

BRONS SILVER GULD DIAMANT
8 000 kr/år 14 000 kr/år 22 000 kr/år 35 000 kr/år
Företagslogga på hemsidan Företagslogga på hemsidan Företagslogga på hemsidan Företagslogga på hemsidan
Mindre skylt på sponsortavlan Mindre skylt på sponsortavlan Stor skylt på ladugården + en mindre på sponsortavlan Stor skylt på ladugården samt en liten skylt på sponsortavlan
Inlägg på våra sociala medier där vi tackar för sponsringen Inlägg på våra sociala medier där vi tackar för sponsringen Inlägg på våra sociala medier där vi tackar för sponsringen Möjlighet att sätta er logga på hästarnas schabrak som används vid alla ridlektioner
Inlägg på våra sociala medier där vi tackar för sponsringen
Möjlighet att döpa om ett av våra djur till ert företagsnamn + djurets smeknamn

VILL DITT FÖRETAG SPONSRA OSS? FYLL I FORMULÄRET!