Ledigt jobb: Ridlärare/ungdomsledare, 100%

Vi söker nu en till ridlärare, som vill bli en del av en härlig personalgrupp med välfungerande rutiner och god arbetsmiljö!

Arbetsuppgifterna är bland annat stallskötsel, planering av undervisning och aktiviteter för barn, samt teori- och ridundervisning. Utbildning och omvårdnad av ridskolehästar.

I arbetet ingår även att ansvara för samt vidareutveckla vår ungdomsledargrupp som består av ett 20-tal härliga ungdomar/volontärer.

På vår gård finns kaniner, katter, får, getter, grisar och hästar. I tjänsten ingår därför att ta hand om samtliga djurslag. Saknar du erfarenhet av annat än hästar så är det inga bekymmer, ordentlig inskolning erbjuds.

Vi söker en medarbetare som:
– Är ansvarskännande, initiativrik och vill vara med och utveckla verksamheten
– Har lätt för att samarbeta och vill arbeta i team med övrig personal
– Brinner för att arbeta med barn och ungdomar
– Är social och utåtriktad
– Har mångårig erfarenhet av hästar och ridning

Önskvärt är kunskaper i administrationssystemet Hippocrates, samt vana vid datorarbete i Word och Excel eller liknande. Meriterande är om du är utbildad ridledare eller ridlärare (lägst SRL 1), men din personliga lämplighet för tjänsten är viktigare än formell utbildning.

Anställningsvillkor:
Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällar. Arbete på helger kan förekomma.

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100%. Individuell lönesättning, OB-tillägg tillkommer på kvällar efter 18.00 samt helger. Tillträde är snarast, eller enligt överenskommelse.

Ansökan: Skicka CV och personligt brev till roback@4H.se.