Lördag 28/10 kl. 12-14.00: Bondgårdsdag (3-10 år)

Kom till gården och lär känna alla våra mysiga djur, och lär er lite mer om hur en bondgård fungerar! Hos oss finns ponnyer, får, katter, grisar, kaniner och getter.

Målgruppen för aktiviteten är barn i åldrarna 3-10 år som får spendera några timmar här ute på bondgården, och testa på hur det är att ta hand om en gård och dess djur. Ni kommer exempelvis mata djuren, mysa med kaninerna och gå på promenad med våra getter Astrid och Kalle.

Föräldranärvaro: Valfri/ej obligatorisk. Är ditt barn under cirka 6 år så ser vi gärna att du stannar kvar på gården under själva aktiviteten, det går bra att vänta i klubbhuset. För äldre barn går det bra att lämna vid aktivitetens början och sedan hämta när aktiviteten avslutas.

Ledare: Aktiviteten leds av vår duktiga ungdomsledargrupp, med stöd av vuxen personal.

Klädsel: Vi kommer mestadels vara utomhus, så både föräldrar och barn ombedes klä sig utefter väderleken. Oömma kläder är att rekommendera, och exempelvis vinterkängor eller vinterfodrade gummistövlar. Skicka hellre med för varma kläder, än för kyliga. Viktigt att kläderna är oömma och tål att bli nedsmutsade.

Mellanmål: Skicka med 1 mellanmål som går att förvara i köket (kyl finns att tillgå). Vi kommer ha en fikastund i mitten av aktiviteten och då fylla på med lite energi.

Kostnad: 50 kr per deltagare. Anmälan görs här.

Betalning görs i samband med att du skickar in din anmälan via Swish till 123 14 26 014 och märks med deltagarens namn + “bondgårdsdag”. Om betalningen ej kommer in så är anmälan inte giltig.

 

Vid frågor kontakta alma.nordstrom@4H.se.