Nytt kösystem till ridlekis/ridskola

För att ställa er i kö till ridskolan gör ni ett konto i vårt system Hippocrates genom att klicka här. Läs informationen högst upp och fyll i uppgifterna i formuläret. Tänk på att du måste vara myndig för att skapa en användare.

När du skapat användare och loggat in klickar du på symbolen för en person högst upp till höger på startsidan och väljer rubriken “Min familj”. Där lägger du till familjemedlemmar genom att trycka på den gröna rutan “Lägg till ny familjemedlem”.

Därefter går du till rubriken “Ridskolans kö” i huvudmenyn och väljer vilken familjemedlem du vill sätta upp i kö. Skriv gärna lite kortfattad information om ridkunskap eller om det är annan information som är bra för föreningen att veta.

Sista steget är att trycka på knappen “ställ i kö” nere till höger i anmälningsrutan.

Har du några funderingar hör du av dig till alva@robacks4H.se.