Privatlektioner

545 kr/45 minuter

I mån av tid under framförallt vardagar dagtid anordnar vi privatlektioner.

Det går att boka privatlektioner i dressyr/med bomövningar, eller uteritter. Hoppning är inte bokningsbart då det innebär ett ökat slitage på våra ridskolehästar.

Vid bokning av privatlektioner på ridbanan krävs inga förkunskaper, elever på alla nivåer är välkomna att boka.

Under terminerna går det inte att boka privatlektioner på måndagar-torsdagar kvällstid eller lördag-söndag (oavsett tid). Enbart dagtid måndagar till torsdagar samt fredagar är då bokningsbara.

Privatlektioner för vuxna

Anordnas i mån av tid och möjlighet. Maxlängd på ryttare är 170 cm, med en vikt på under 75 kilo. Detta då vi enbart har ponnyer och inte fullstora hästar i verksamheten.

Bekräftelse

Efter inskickat formulär så kontaktar våra ridlärare dig inom 5 arbetsdagar (ej helger), för att boka en tid. Vi kan inte garantera att önskad dag och tid fungerar, utan kan behöva komma med andra förslag. Vi kan enbart anordna privatlektion i mån av tid, och väntetiden just nu är normalt sett minst 2 veckor.


Bokningsförfrågan för privatlektion

Vi reserverar oss för eventuell ombokning från vår sida, till följd av väder och vind. Vid storm eller dåligt underlag kan inte lektionen genomföras av säkerhetsskäl utan behöver bokas om. Vi kommer då överens om en ny dag och tid.