Privatlektioner

 

Det går att boka privatlektioner i dressyr/med bomövningar, eller uteritter. Hoppning är inte bokningsbart då det innebär ett ökat slitage på våra ridskolehästar.

Vid bokning av privatlektioner på ridbanan krävs inga förkunskaper, elever på alla nivåer är välkomna att boka. En privatlektion är 45 minuter lång.

Vi erbjuder privatlektioner dagtid (09.00-14.30) måndag-fredag, fredagskvällar från 18.00 samt lördag och söndag från 13.00.

Prisuppgifter

Vardag dagtid 1 elev, 45 minuter 490 kr
Vardag dagtid 2 elever, 45 minuter 400 kr/person
     
Vardag kvällstid eller helg 1 elev, 45 minuter 550 kr
Vardag kvällstid eller helg 2 elever, 45 minuter 440 kr/person

Privatlektioner för vuxna

Anordnas i mån av tid och möjlighet. Maxlängd på ryttare är 170 cm, med en vikt på under 75 kilo. Detta då vi enbart har ponnyer och inte fullstora hästar i verksamheten.

Bekräftelse

Efter inskickat formulär så kontaktar våra ridlärare dig inom 5 arbetsdagar (ej helger), för att boka en tid. Vi kan inte garantera att önskad dag och tid fungerar, utan kan behöva komma med andra förslag. Vi kan enbart anordna privatlektion i mån av tid, och väntetiden just nu är normalt sett minst 2 veckor.


Bokningsförfrågan för privatlektion

Vi reserverar oss för eventuell ombokning från vår sida, till följd av väder och vind. Vid storm eller dåligt underlag kan inte lektionen genomföras av säkerhetsskäl utan behöver bokas om. Vi kommer då överens om en ny dag och tid.