Djurskötselkurser

Under djurskötselkursen “djurkul” så får barnen vara på gården och lära känna alla våra bondgårdsdjur såväl som ponnyer. Vi blandar samarbetsövningar, lekar & äventyr med djurskötsel och ibland även ponnyridning. Det är ett bra sätt att introducera barnen för djur/ponnyer på ett avslappnat och roligt sätt ihop med nya kamrater.

Den här gruppen passar bra för barn 3-6 år, och brukar genomföras kl. 15.00-15.45 vissa vardagar. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss om det finns lediga platser.


Delta vid djurkul

Intresseanmäl här

Fyll i det här formuläret för att ställa ditt barn i kö till vår verksamhet. Observera att vi inte kan garantera att alla som skriver upp sig på kölistan kan erbjudas en plats, intresseanmälan är inte heller bindande. Vi kontaktar dig om/när lämplig plats finns att tillgå, så får du då välja mellan att tacka JA eller NEJ till erbjudandet. Först när du tackat ja till erbjudande om plats övergår det till en bindande anmälan.


Fortsättningsanmälan

Anmäl fortsättning här

För er som redan deltar i vår verksamhet gäller det att anmäla fortsättning för sitt barn senast den 1/10 (för hösttermin) respektive 1/5 (för vårtermin) om ni vill ha kvar er plats i verksamheten till nästkommande termin.